vineri, 4 noiembrie 2011

Rezultatele Etapelor fotbalistice

În etapa cu numărul VI, echipa de fotbal A.S. Mureşul Cuci, pregătită de profesorul - antrenor Fodor Iosif, a jucat în deplasare la A.C.S. Miercurea Nirajului. Scorul a fost dezamăgitor pentru oaspeţi, care au pierdut cu scorul de 2-5, cu mai bine clasata A.C.S. Miercurea Nirajului. La echipa AS Mureşul Cuci, au jucat şi juniori de la noi, din Iernut, juniori din '97-́́́́́́́ '98, precum Serghiev Serioja, Călin Cătălin, Călugăr Alexandru, Călugăr Raul, Călbază Mădălin, Laslo Daniel din Sfântu Gheorghe iar din Cipău, Sîvu Dragoş, Cătană Vlad, Roiban Alin, Mărginean Florin, Mărginean Flaviu.
Pentru AS Mureşul Cuci, Călin Cătălin a marcat cele 2 goluri, fiind desemnat şi cel mai bun jucător al meciului.
În etapa cu numărul VII, avuta loc in data de 6/10/2011 ora 10, pe teren propriu, adică la Cuci, A.S. Mureşul Cuci a pierdut iar cu scorul de 3-1, cu echipa F.C. Municipal Tg.Mureş. Deşi scorul pe tabelă a fost deschis de către Mărginean Flaviu, la final de meci au avut de câştigat tot cei de la Municipal Tg.Mureş.
În etapa cu numărul VIII, din data de 23.11.2011 echipa antrenată de către Fodor Iosif, a întâlnit în deplasare, echipa L.P.S. Tg. Mureş şi s-a impus în faţa acestora cu scorul de 3-0 la masa verde deoarece L.P.S. Tg. Mureş a omis să îşi aducă doctori, acest lucru costându-i 3 puncte. Totuşi, ca să nu se vorbească că au câştigat pe nedrept, s-a disputat un meci amical în care Mureşul Cuci s-a impus cu scorul de 2-1.
                                   .....................
          În data de 22.10.2011 seniorii C.S. Iernut, preşedinte Ogrean Daniel, au disputat etapa cu numărul IX (nouă) din divizia D, în deplasare cu Voinţa Sărmaş, scorul final fiind de 1-1. Lotul CS Iernut a fost format din jucătorii Moldovan Adrian, Mîtcă Emil, Cilen Attila, Roca Cristian, Seuca Florin, Varga  Ovidiu, Fodor Iosif, Teban Ioan, Roman Ilie şi Mateiu Bogdan,  marcatorul golului care a fost schimbat în minutul 80' cu Musta Florin.
Rezerve au fost: Ilea Augustin, Balea Eusebio, Deteşan Vlad şi Trenchea Nicolaie, ei fiind antrenaţi şi pregătiţi de către antrenorul Mărginean Gheorghe.
                                       .................
Duminică, 23.10.2011 pe terenul din satul Cipău, echipa C.S. Iernut 2, (cu jucăori din Iernut şi Cipău), pregătită de  antrenorul Neluţu Sabău, a disputat un meci important împotriva echipei A.S.Ogra. Echipele s-au luptat pentru locul întâi în grupă. Înaintea meciului, C.S. Iernut 2, era cu trei puncte în avans, iar după minutul 51, când Popa Adrian a deschis scorul, toată lumea a crezut că echipa iernuţeană e invicibilă. Iernuţeanii nu au apucat însă să se bucure prea mult, căci în scurt timp au fost egalati. A urmat un real coşmar, căci în minutul 72 şi 81, oaspeţii au mai înscris două goluri, scorul final aparţinând celor care au muncit şi care şi-au dorit mai mult această victori;1-3 pentru A.S.Ogra.
În clasament conduce A.S.Ogra cu acelaşi număr de puncte ca şi echipa C.S. Iernut 2, dar cu un golaveraj mai bun.
Dorin P.

Niciun comentariu: