sâmbătă, 19 noiembrie 2011

La Liceul din Iernut, Balul Bobocilor e deja amintire!

Mai bine mai târziu, decât niciodată! Şi mă refer la faptul că şi acest material merită publicat, chiar dacă o facem ceva mai târzior!...
Recent, la cantina Liceului Mecano-Energetic Iernut s-a desfăşurat Balul Bobocilor, candidaţii fiind elevi ai  Liceului care, în urma examenului din vară, de la capacitate, au fost repartizaţi aici.
Pentru că au reuşit să ajungă în clasa a IX-a, cei din clasele mai mari (a XII-a) s-au gândit să le organizeze un bal de primire, şi să nominalizeze perechea care urmau să fie Miss şi Mister Bobocul balului.
La concurs  au fost acceptaţi toţi cei care s-au înscris, adică opt perechi. De-a lungul competeţiei, au trebuit să treacă de probe care au fost hotarâte de către colegii lor, mai mari, prima probă fiind cea de dans. Au urmat şi alte probe, unele mai haioase ca altele dar noi trecem peste aceste detalii şi vă mai spunem doar că o elevă de clasa a XII-a, de la Colegiul “Unirea” din Tg.Mureş, pe nume Ioana Tropotei, cu o voce superbă, îmbrăcată în costum naţional şi  acompaniată la orgă, a cântat câteva melodii din repertoriul muzicii populare româneşti, fata fiind foarte aplaudată de către elevi.
Bineânţeles că a urmat şi defilarea candidaţilor pentru desemnarea perechii Miss şi Mister Bobocii anului.
          În final, juriul format atât din profesori cât şi din elevi, au decis ca Miss şi Mister Bococii balului, să fie eleva  Iulia Popa şi elevul Mărginean Rareş.  Pe locul doi a urmat perechea formată din elevii Velcherean Nicoleta şi Velcherean Cătălin iar pe locul trei, perechea formată din elevii Căpuşan Georgeana şi Munteanu Alexandru.
Bravo organizatorilor pentru eveniment iar bobocilor, spor la învăţătură!
Dorin P.

Niciun comentariu: