vineri, 4 noiembrie 2011

Campionatul de fotbal în sală, “Gheorghe Ola”

Memorialul "Gheorghe Ola" este echivalentul unui campionat naţional de fotbal pentru copii, cu meciuri cu durata a 2 reprize a câte 20 de minute şi formaţii compuse din 6 jucători. Faza judeţeană a acestei competiţii, ediţia 2011 -2012 a fost organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal, Mureş, pe diverse categorii de vârstă.
          Pentru cei care nu ştiu, Gheorghe Ola a fost fotbalist şi antrenor al Echipei naţionale de fotbal, a României iar acest campionat ce îi poartă numele, îi este dedicat.
În data de 22.10.2011, echipa de juniori a C.S. Iernut, antrenaţi de către Neluţu Sabău, au participat la faza judeţeană a campionatului,  unde au mai participat următoarele echipe: A.F.C. Unirea Ungheni,  A.C.S. Kinder Gg. de Mureş, F.C. Municipal Tg.Mureş,  C.S.S. Reghin, L.P.S. Tg. Mureş.
          Rezultatele echipei C.S. Iernut
A.F.C. Unirea Ungheni   - C.S. Iernut  →  1-2
A.C.S. Kinder Gg. de Mureş  - C.S. Iernut   →  5-0
F.C. Municipal Tg. Mureş - C.S. Iernut   →  1-2
În semifinale, s-au disputat două meciuri între C.S.S. Reghin- C.S. Iernut, unde echipa noastră s-a impus cu 2-1 şi A.C.S. Kinder Gg. de Mureş - L.P.S. Tg. Mureş.
         În finala mică, C.S.S. Reghin s-a impus categoric, cu 5-1 în faţa echipei L.P.S. Tg. Mureş iar în finala mare, A.C.S. Kinder  Gg. de Mureş a pierdut în faţa echipei C.S. Iernut, cu scorul de 0-1, astfel că C.S. Iernut şi-a adjudecat Cupa „Gheorghe Ola“.
         La acest campionat Iernuţan Darius a fost premiat, fiind considerat cel mai bun portar, iar Şuteu Rareş a fost golgheterul  echipei, marcând 5 goluri în poarta adversarilor.
         Lotul echipei a fost format din următorii jucători: Iernuţan Darius şi Cernea Dragoş, Iernuţan Mădălin, Şuteu Rareş, Şuteu Iulian, Popa Andy, Necula Rareş, Ţiţiu Ionuţ, Moldovan Claudiu, Chiper Leon, Şeulean Dragoş şi Tilincă Sebastian.
Dorin P.

Niciun comentariu: