marți, 18 octombrie 2011

Haideţi fetelor! Succese...

În data de 10/10/2011, în oraşul Luduş, la sala de sport a oraşului, s-a desfăşurat etapa cu numărul trei a Ligii de handbal feminin, junioare 1, Şc.Gen.nr.1„Ioan Vlădiuţiu” – CSS Dinamo Braşov.
     Jocul a fost foarte spectaculos, cu contraatacuri fulger dar şi cu mari gafe din partea celor două echipe. Încă din prima repriză, arbitrii au început să-şi facă bine cunoscuta meserie, adică să tragă cu echipa mai bine clasată. La echipa luduşeană au jucat şi cele două sportive care reprezintă cu mândrie oraşul nostru,Orosfoian Petruţa (portar) şi Peterlăcean Adriana (conducător de joc), antrenate şi pregătite de către domnul profesor/antrenor Bologa Tănasie.
     Scorul final a fost dezamăgitor, echipa luduşeană a pierdut meciul cu scorul de 21-36 în favoarea handbalistelor de la CSS Dinamo Braşov şi asta cu marele concurs al arbitrilor.
     Momentan, echipa Şc.Gen.nr.1„Ioan Vlădiuţiu” ocupă locul 5 cu 2 puncte din cele 6 puncte posibile, de la începerea campionatului, dar sperăm ca în jocurile următoare, să aibă parte numai de victorii. Pe această cale, le urăm şi noi mult succes şi le ţinem pumnii fetelor noastre.
Dorin Precup

Niciun comentariu: